Makuubussi pyrkii paremmaksi vaihtoehdoksi lentomatkustuksen rasituksille

Amerikkalaisyritys pyrkii hyödyntämään lentomatkailuun kaiken kaikkiaan kuluvan ajan.

  • makuubussi

    Amerikkalaisyrityksen bussissa on tarjolla makuupaikkoja.

    ()

Lentomatkoihin kuluu lentojen lisäksi paljon aikaa turvatarkastuksineen ja muine rutiineineen. Amerikkalaisyritys pyrkiikin nyt haastamaan lentoyhtiöt ajankäytössä, kertoo The Economist.

Yritys käyttää kuljetuksiin niin sanottua makuubussia, jossa voi nukkua sängyissä automatkan ajan. Makuupaikkojen seinät ovat äänieristetyt ja tarjolla on myös muun muassa melatoniinia, vettä ja yhteisötila unettomille matkustajille.

Ajomatkaa on Los Angelesin ja San Franciscon välillä pidennetty normaalisti kuluvasta kuudesta tunnista kahdeksaan tuntiin ja reitti kulkee myös rauhallisempia teitä pitkin.

Yhdeltätoista illalla lähtevä bussi on perillä aamulla puoli kahdeksalta, mikä takaa sekä riittävän yöunen että sopivan ajoituksen saapumiselle.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.