Donald Trump ydinaseuhan kohteena olevalle Guamille: Turisminne kymmenkertaistuu

Yhdysvaltain presidentti uskoo Guamin hyötyvän kriisistä.

  • LKS 20170810 People spend their afternoon along Tumon beach in the city of Tamuning on the island of Guam on August 10, 2017. Guam's governor on August 10 said the US territory was "well-equipped" to handle any North Korean strike thanks to robust infrastructure that had survived earthquakes and typhoons, after Pyongyang released a detailed plan to launch missiles towards the island. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Robert Tenorio

    Guam on nyt ydinaseuhkan alla.

    ()

Pohjois-Korean ydinaseuhkan alla olevaa Guamin saarta odottaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin mukaan turismiaalto sen saaman julkisuuden myötä, kertoo The New York Times. Asia selvisi presidentin ja alueen kuvernöörin käymässä puhelinkeskustelussa.

"Minun täytyy kertoa teille, teistä on tullut äärimmäisen kuuluisia kaikkialla maaimassa", Trump sanoi kuvernööri Eddie Calvolle.

"Voin sanoa tämän: Tulette menemään ylös, noin kymmenkertaisesti ilman yhtään käytettyä rahaa", hän lisäsi turismista puhuttaessa.

Kuvernööri kertoi täyttöasteen olevan nyt 95 prosentin luokkaa, mutta olevansa samoilla linjoilla. Hän kertoi olevansa kiitollinen, että nimenomaan Trump oli nyt johtamassa toimia.

"Tulemme tekemään erinomaista jälkeä. Teidän ei tarvitse huolehtia mistään. Heidän olisi pitänyt valita minut jo kahdeksan vuotta sitten, joku samanlaisella ajatusprosessilla. Ja suoraan sanottuna saman voisi sanoa viimeisestä kolmesta presidentistä", Trump vastasi.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.