Mustapukuista miestä jahdattu Tukholman saaristossa

Ruotsin armeijan tiedustelupalvelu Must ja turvallisuuspoliisi Säpö etsivät sunnuntaina vedessä kahlannutta miestä Sandön lähellä Tukholman saaristossa.

  • LKS 20141019 STO03; Swedish minesweeper HMS Kullen searching for what the military says is a foreign threat in the waters in the Stockholm Archipelago, Sweden, on October 19 2014. The Swedish armed forces stepped up a military operation off the coast of Stockholm on Saturday where they were investigating a report of "foreign underwater activity". LEHTIKUVA / AFP PHOTO / TT NEWS AGENCY / MARKO SÄÄVÄLÄ

    Etsintöjä Tukholman saaristossa.

    ()

Mustapukuisen miehen nähtiin lauantaina kahlaavan rantavedessä Sandön ja sotilaallisen suoja-alueeseen kuuluvan Korsön välillä.

Havainnot ilmoitettiin puolustusvoimille. Dagens Nyheterin mukaan Säpo ja Must kuulustelivat silminnäkijää heti sunnuntaita vasten yöllä. Puolustusvoimien ja poliisin koirapartiot myös haravoivat Sandön aluetta.

Ruotsin puolustusvoimien tiedottaja Mattias Robertson sanoi, että he eivät voi sanoa tilanteesta mitään. Ruotsin puolustusvoimat aikoo pitää tiedotustilaisuuden Suomen aikaa kello 20 sunnuntai-iltana.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.