Mustasukkainen ISIS-vaimo poltti terroristimiehensä ja toisen vaimon

ISIS-terroristijärjestössä on paljastunut kolmiodraama.

  • tal afar

    Tal Afar sijaitsee Mosulin lähellä.

    ()

Iraqi News kertoo, että ISIS-terroristi ja hänen toinen vaimonsa sai surmansa, kun heidän talonsa sytytettiin tuleen heti häiden jälkeen. Tapaus sattui Tal Afarin kaupungissa Mosulista länteen.

Tekijä oli ISIS:n hallinnossa toiminut ISIS-militantin ensimmäinen vaimo. Teon motiiviksi epäillään mustasukkaisuutta. Nainen pakeni tekonsa jälkeen ja terroristijärjestö etsii nyt häntä.

Irakin armeijan joukot saapuivat viime viikolla Tal Afarin lähistölle Mosulista tarkoituksenaan vallata se takaisin. Yhdysvaltain johtama liittouma on jo tehnyt ilmaiskuja kaupunkiin helpottaakseen sen takaisinvaltausta.

Tal Afar yksi ISIS:n tärkeistä pesäpaikoista Pohjois-Irakissa. Se on ollut terroristijärjestön hallussa elokuusta 2014 lähtien, kun ISIS valtasi kolmanneksen Irakista ja julisti kalifaattinsa syntyneen.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.